PSV-captain De Jong: "We hebben geleerd van Osijek-debacle"

21 augustus 2018, 12:57   Bijgewerkt: 21 augustus 2018, 13:55

Het is iets meer dan een jaar geleden dat PSV werd uitgeschakeld door NK Osijek in de voorronde van de Europa League. PSV-aanvoerder Luuk de Jong is ervan overtuigd dat zijn ploeg geleerd heeft van het debacle van destijds. "Die ervaring nemen we mee naar de wedstrijd tegen BATE Borisov", aldus de captain. 

De Jong sprak deze woorden op de persconferentie in Wit-Rusland voorafgaand aan het duel. "Ik denk dat we er als team goed voor staan. Dat zie je ook aan het begin van de competitie in de Eredivisie. Iedereen moet beseffen dat we Champions League kunnen spelen. Ik denk dat dat besef er bij iedereen wel is, maar we moeten het op het veld laten zien.''

Om dinsdagavond zelf optimaal aan te aftrap te verschijnen, heeft De Jong beelden gekeken van Bate Borisov. "Wij krijgen altijd beelden van tegenstanders aangeleverd en daar kijk ik ook altijd naar. Specifiek naar verdedigers en keepers", citeert het clubkanaal van PSV de lange spits, die zich heeft daarmee voorbereid op de duels die hij gaat uitvechten in de punt van de aanval.

Het duel in Borisov staat dinsdagavond om 21.00 gepland. Eerder gaf ook doelman Jeroen Zoet aan dat het geen eenvoudig karwei wordt in Wit-Rusland.  

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen