De Jong ziet debacle tegen Osijek als wijze les voor clash met BATE

Reacties

Luuk de Jong is er in aanloop naar de uitwedstrijd bij BATE Borisov van overtuigd dat PSV geleerd heeft van vorig jaar. Toen werden de Eindhovenaren in de voorronde van de Europa League verrassend uitgeschakeld door NK Osijek, waardoor zij al snel klaar waren in Europa.

De Jong ziet debacle tegen Osijek als wijze les voor clash met BATE

De pijnlijke uitschakeling tegen Osijek heeft littekens achtergelaten bij De Jong. 'Iedereen weet wat er vorig jaar in Osijek gebeurd is', zei de aanvoerder van PSV op de website van zijn werkgever. 'Daar hebben we van geleerd. Ik denk dat we er als team op dit moment heel goed voor staan. Dat zie je ook aan het begin van de competitie.'

PSV won de eerste twee competitieduels, van FC Utrecht en Fortuna Sittard, en is erg gemotiveerd voor de clash met BATE in de play-offronde van de Champions League. 'Iedereen moet beseffen dat we Champions League kunnen spelen. Ik denk dat dat besef er bij iedereen wel is, maar we moeten het op het veld laten zien', aldus De Jong.

De wedstrijd tussen BATE en PSV begint dinsdagavond om 21.00 uur.

PSV moet gitzwarte serie beëindigen om titel te verzilveren

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.