'Van Bommel houdt ook in Europa vast aan zelfde elf'

21 augustus 2018, 07:35   Bijgewerkt: 21 augustus 2018, 12:26

Mark van Bommel houdt in de voorronde van de Champions League vast aan zijn vaste basiself. Vermoedelijk stuurt hij dinsdagavond tegen BATE Borisov dezelfde elf PSV'ers het veld in die ook tegen FC Utrecht en Fortuna Sittard begonnen.

Enig verschil ten opzichte van het duel met Fortuna Sittard is dat Hirving Lozano vanaf de rechterkant gaat spelen. Dat denkt het Eindhovens Dagblad. De Mexicaan speelde zaterdag tegen Fortuna op links, Steven Bergwijn op rechts. De twee lijken van positie te wisselen.

Van Bommel doet in ieder geval geen beroep op aanwinsten Ryan Thomas en Trent Sainsbury. Het duo is achtergebleven in Eindhoven, omdat zij nog niet wedstrijdklaar zijn. Derrick Luckassen stapte ook niet in het vliegtuig. Hij is in afwachting van een verhuur. Het Duitse [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/337211/psv-verdediger-luckassen-op-weg-naar-hertha-bsc/,_blank,Hertha BSC] lonkt voor de verdediger.

PSV trapt dinsdagavond om 21.00 uur af in Wit-Rusland. BATE Borisov is de enige horde op weg naar het hoofdtoernooi van de Champions League. Als PSV het tweeluik verliest, wacht de groepsfase van de Europa League.

Vermoedelijke opstelling:

Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino; Rosario, Pereiro, Hendrix; Lozano, De Jong, Bergwijn

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen