Van Bommel waarschuwt PSV en voorspelt glansrijk seizoen Fortuna

Reacties

Mark van Bommel maakt zich op voor een voor hem speciaal duel. De coach van PSV gaat zaterdag met zijn ploeg op bezoek bij Fortuna Sittard, de club waar Van Bommel opgroeide.

Van Bommel waarschuwt PSV en voorspelt glansrijk seizoen Fortuna

Van Bommel liep dertien jaar rond bij Fortuna en maakte op 15 mei 1993 in het shirt van de Limburgers zijn debuut in het betaald voetbal. De coach van PSV heeft enkel goede herinneringen aan zijn tijd bij Fortuna overgehouden, maar wil zijn oude club zaterdag pijn doen. En dat wordt nog lastig zat, voorspelt Van Bommel.

'Ik vind dat zij een beetje worden onderschat', waarschuwt de PSV-coach zijn ploeg op de website van zijn werkgever. 'Het is een degelijk, goed voetballend elftal, met spelers die écht het verschil kunnen maken. Ik denk dat zij de verrassing worden van het seizoen. Met mijn achtergrond gun ik ze dat natuurlijk van harte. Maar ik wil uiteraard dat de punten mee naar Eindhoven gaan.'

Van Bommel is niet van plan om rekening te gaan houden met de aankomende wedstrijd tegen BATE Borisov in de play-offronde van de Champions League. 'Als je fit bent, zoals we allemaal zijn, kun je gewoon drie wedstrijden in een week spelen. Of ik wijzigingen doorvoer, hangt af van de wedstrijd. Ik denk dat we inmiddels zover zijn dat iedereen wat-ie moet doen. Ongeacht wie er inkomt', aldus Van Bommel.

Nostalgisch duel voor Van Bommel

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.