Home Nieuws Kevin Hofland kijkt uit naar de bijzondere ontmoeting met PSV

Kevin Hofland kijkt uit naar de bijzondere ontmoeting met PSV

33
0

Kevin Hofland staat voor een bijzondere ontmoeting. De Limburger staat sinds kort onder contract bij jeugdliefde Fortuna Sittard.

Hofland blikt vooruit op het treffen met PSV. “We hebben nog altijd een gezamenlijk WhatsAppgroepje en daarin houden we elkaar lekker scherp”, glimlacht Hofland over zijn band met de PSV-staf.

“Als jeugdtrainer op De Herdgang heb ik jongens als Armando Obispo en Cody Gakpo, die nu vast bij de eerste selectie zitten, zelf nog begeleid”, vertelt hij op de clubsite van de Eindhovenaren. Ook met de huidige PSV-staf werkte hij nog samen.

Er is dan ook nog veel onderling contact. “Als de één iets over de andere ploeg zegt, volgt direct een screenshot. Of we jennen elkaar met dingetjes als ‘we hebben jullie tactiek wel door’. Alles met een knipoog natuurlijk.” Op het veld zal het echter negentig minuten even een stuk minder vriendelijk zijn. Dan gaat het erom, al is er volgens Hofland maar één favoriet: PSV.

“Natuurlijk zijn we realistisch en is PSV een ander kaliber dan dat Excelsior afgelopen weekend was, maar dat wil niet zeggen dat we ons neerleggen bij verlies”, legt hij uit. “Tegen Excelsior heeft iedereen kunnen zien dat we de kwaliteiten hebben om in de Eredivisie te presteren. Als we het hele seizoen het lef uit de tweede helft durven te tonen, met strijd en passie onze wedstrijden ingaan ben ik ervan overtuigd dat we ons dit seizoen kunnen handhaven.”


Vorig artikel‘Het wegvallen van Van Ginkel mag door niemand worden onderschat’
Volgend artikelOpnieuw onvrede bij Pachuca over bod PSV op Gutiérrez

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in