Pachuca beledigd: 'Bod van PSV op Gutiérrez was aanstootgevend'

Reacties

Vice-voorzitter Andrés Fassi van de Mexicaanse club Pachuca heeft uitgehaald naar PSV. De Eindhovenaren hebben volgens hem een veel te laag bod gedaan op middenvelder Erick Gutiérrez.

Pachuca beledigd: 'Bod van PSV op Gutiérrez was aanstootgevend'

Het is geen geheim dat PSV erg is gecharmeerd van Gutiérrez (foto), een goede vriend en ex-ploeggenoot van Hirving Lozano bij Pachuca. De Eindhovenaren hebben volgens Fassi eerder in de zomer een bod gedaan op de 23-jarige Mexicaan. 'Dat bod was aanstootgevend en getuigt van nul waardering voor de speler en de club', foeterde Fassi in de nacht van donderdag op vrijdag tegenover Mexicaanse media.

Het is niet voor het eerst dat een bestuurder van Pachuca uithaalt richting PSV, zo fel als nu ging het echter nog niet. 'Wij zijn best bereid om Gutiérrez te laten gaan bij een goed bod, net zoals we bij Lozano gedaan hebben, maar dit bod kunnen we niet overwegen. Ze wilden Guti hebben voor zeventig à tachtig procent minder dan hij waard is. Dan heeft het geen zin om te praten.'

Gutiérrez is een 23-jarige centrale middenvelder met negen interlands voor het Mexicaanse nationale elftal achter zijn naam. De linkspoot speelt zijn hele leven al voor Pachuca en staat op 167 officiële duels en 21 goals voor de club waar hij aanvoerder van is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.