Home Nieuws Toptalent Younes Delfi voor stage naar PSV

Toptalent Younes Delfi voor stage naar PSV

230
0

UPDATE: Volgens Eindhovens Dagblad zijn de berichten rond Younes Delfi en PSV onjuist. De Iraniër komt mogelijk wel in september op stage bij PSV, maar over een akkoord of een overgang is bij de club niets bekend.

Eerder bericht: Diverse media weten te melden dat PSV een zeventienjarige toptalent uit Iran aan zich heeft weten te binden. 

PSV zou een akkoord bereikt hebben met zijn club Esteghlal Khuzestan over een transfersom van ongeveer een half miljoen euro.

Delfi was op trainingskamp met Jong Iran, maar heeft van de bondscoach toestemming gekregen om naar Nederland te vliegen voor de keuring. De verwachting is dan ook dat PSV de komst van het grote talent snel naar buiten zal brengen. Delfi speelde zich vooral in de kijker in het shirt van Iran op het WK Onder-17 in India, in 2017.

De 17-jarige vleugelaanvaller was met Iran onder 23 actief op de Aziatische Spelen, maar heeft de ploeg na één wedstrijd verlaten om zich in Nederland te melden voor een medische keuring.

Delfi speelt momenteel in eigen land nog voor Esteghlal Khuzestan FC. PSV zou voor de aanvaller een bedrag van 550.000 dollar betalen, omgerekend bijna 485.000 euro. Daarnaast zou de club bij een eventuele toekomstige transfer 20% van de transfersom krijgen.


Vorig artikelBergwijn blij met start van seizoen en looft Dumfries
Volgend artikel‘Het wegvallen van Van Ginkel mag door niemand worden onderschat’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in