Jozefzoon gaat spelen onder vleugels van Lampard

20 juli 2018, 10:33   Bijgewerkt: 20 juli 2018, 10:44

Florian Jozefzoon gaat spelen onder de vleugels van Frank Lampard. De 27-jarige vleugelaanvaller tekende vrijdag een driejarig contract bij Derby County, waar het Chelsea-icoon de scepter zwaait. Jozefzoon komt over van Brentford, waar PSV hem anderhalf jaar geleden aan verkocht.

"Florian is een speler waar ik direct achteraan ben gegaan vanaf het moment dat ik hier tekende", zegt Lampard, die in mei werd gepresenteerd als nieuwe manager van Derby County. "Ik heb zijn wedstrijden bij Brentford bekeken. Hij is een goede speler, wiens snelheid en creativiteit van toegevoegde waarde zijn. Op zijn 27ste is hij denk op z'n best."

Jozefzoon treft ook Mason Mount, het Chelsea-talent dat vorig seizoen indruk maakte bij Vitesse. "De club verdient de credits. Het zijn allemaal spelers die ik wilde hebben. Ik waardeer het harde werk dat aan deze transfers is besteed. Ik denk dat we kunnen concurreren in het Championship."

The Rams eindigden vorig seizoen als zesde op het tweede niveau van Engeland. Met Brentford eindigde Jozefzoon als negende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen