PSV-talent Malen zeer ambitieus over komend seizoen

19 juli 2018, 10:06

Donyell Malen was een van de verrassingen tijdens het trainingskamp van PSV in Zwitserland. Niet alleen kent Mark van Bommel de jeugdexponent goed, ook maakte hij tegen Galatasaray zijn eerste officieuze doelpunt in het eerste van de Eindhovenaren. De aanvaller is ambitieus over komend seizoen in Eindhoven.

De man die bij Arsenal ook al eens een trainingskamp van het eerste meemaakte, zet zijn zinnen op speelminuten. "De laatste wedstrijden bij PSV is het voor mijn gevoel telkens iets beter gegaan met me. Dat wil ik ook, ik ben ambitieus en wil er staan als ik kansen krijg", vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad.

"Over de wedstrijd tegen Galatasaray mag ik denk ik tevreden zijn en ik wil dit doortrekken naar volgende week, als we nog twee oefenduels spelen en de start van de officiële wedstrijden", is hij vastbesloten. Het trainingskamp op Zwitserse bodem heeft geholpen bij die wens. "Ik heb het gevoel dat ik van dit trainingskamp weer sterker ben geworden."

Malen speelde al vier duels in de Eredivisie namens PSV: tegen PEC Zwolle debuteerde hij in de Nederlandse competitie (4-1 winst), waarna hij ook tegen Heerenveen, AZ en ADO Den Haag speelminuten kreeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen