Ten Hag op zijn hoede ondanks zomer van 40 miljoen: Feyenoord en PSV slapen niet

Ten Hag op zijn hoede ondanks zomer van 40 miljoen: "Feyenoord en PSV slapen niet"

19-07-2018 07:16
110

Ajax-trainer Erik ten Hag is meer dan tevreden met de selectie die hij dit seizoen tot zijn beschikking heeft. De Amsterdammers verbraken deze zomer het eigen Eredivsie-record door ruim veertig miljoen euro uit te geven aan onder andere Dusan Tadic en Daley Blind.

Het ervaren tweetal moet dit seizoen een cruciale rol gaan vervullen, denkt Ten Hag. "Je kunt niet in woorden omvatten wat dit voor jonge jongens als Matthijs de Ligt, Donny van de Beek, Frenkie de Jong en Kasper Dolberg inhoudt", laat de Tukker weten in gesprek met De Telegraaf. "Je wordt een betere speler als je tegen en mét de beste jongens speelt."

Desondanks wil Ten Hag niet beamen dat Ajax dit seizoen dé titelkandidaat is in de Eredivisie. "Feyenoord en PSV slapen niet. Die zullen ook zorgen dat ze een heel goede selectie hebben staan." De trainer wil dan ook niet meegaan in de suggestie van De Telegraaf dat Ajax over de beste selectie in twintig jaar tijd beschikt. "Dat weet ik niet. Dat is nogal een stelling. Maar de directie, rvc en scouting hebben een goede selectie neergezet."