PSV rekent op contractverlenging Zoet

Reacties

PSV is ver in de missie om Jeroen Zoet te behouden. Er is nog altijd veel interesse in de 27-jarige doelman, maar de club maakt vorderingen in de besprekingen voor contractverlenging.

PSV rekent op contractverlenging Zoet

Zoet is een van de ervaren krachten in het elftal van Mark van Bommel, die steeds meer een verlengstuk van de trainer wordt in het veld door zijn ploeggenoten nadrukkelijk te coachen. 'Dat klopt, dat doet hij altijd al. Je ziet hoe belangrijk hij kan zijn in de coaching. We willen hem niet voor niets heel graag houden', aldus Van Bommel na de 1-3 oefenzege op Galatasaray van woensdag.

De trainer lachte, toen hij werd gevraagd naar de situatie rondom Zoet. De doelman ziet contractverlenging als een goede optie, maar heeft zijn definitieve besluit nog niet genomen. Vorige week sloeg PSV een belangrijke slag door Luuk de Jong reeds langer vast te leggen.

PSV verlangt op korte termijn duidelijkheid van Zoet. Deze zomer deed Napoli al een bod op de keeper, dat werd afgewezen door PSV. Daarnaast tonen momenteel twee gerenommeerde Europese topclubs interesse, waarvan er één al een concreet bod heeft neergelegd. Naar verluidt behoort AS Roma tot de geïnteresseerde partijen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.