Gisteren gemist: PSV boekt eerste zege, Twente moet markt op

19 juli 2018, 00:30   Bijgewerkt: 18 juli 2018, 23:19

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 18 juli.

PSV boekt eerste zege van de voorbereiding op Galatasaray

PSV heeft voor het eerst in het nieuwe seizoen een oefenwedstrijd gewonnen. Nadat er van Anderlecht werd verloren (5-3) en tegen Neuchâtel Xamax werd gelijkgespeeld (1-1) volgde een prachtige zege op Galatasaray (3-1). De jonkies van Mark van Bommel, die enkele gerenommeerde namen zag terugkeren bij zijn ploeg, namen het voortouw in de scores.

FC Twente heeft nog acht spelers nodig voor komend seizoen

Doordat FC Twente woensdag officieel financiële zekerheid kreeg, kunnen de Tukkers eindelijk echt een grote slag slaan op de transfermarkt. Met het hoogste spelersbudget in de Eerste Divisie valt er na de komst van Xandro Schenk, Tim Hölscher en Wout Brama wellicht nog wel vuurwerk te verwachten. Er zijn namelijk nog acht á nieuwe spelers nodig met het oog op komend seizoen.

Van der Wiel bood zichzelf aan bij Ajax: "Wilde salaris inleveren"

Ajax haalde vorige zomer Klaas-Jan Huntelaar terug naar Amsterdam en deze transferzomer kwam Daley Blind terug naar de hoofdstad van Nederland. Naast het duo en Siem de Jong - die eveneens werd teruggehaald - had er zomaar nóg een comebackkid kunnen zijn: Gregory van der Wiel. Nadat hij weg mocht bij Cagliari, bood hij zichzelf afgelopen zomer namelijk aan in Amsterdam.

Cocu haalt eerste oefenzege met Fenerbahçe bij debuut Kadioglu

Trainer Phillip Cocu heeft met Fenerbahçe zijn eerste oefenwedstrijd van dit seizoen gewonnen. Tegen de ploeg die afgelopen seizoen promoveerde naar de Premier League werd met 3-0 gewonnen. Aanwinst Ferdi Kadiuglu maakte zijn debuut namens de Turkse club, voor wie dit het derde duel in de voorbereiding was.

Knieblessure Oxlade-Chamberlain houdt hem seizoen aan de kant

Bijzonder slecht nieuws voor Alex Oxlade-Chamberlain: de knieblessure die hij opliep in de halve finale van de Champions League is veel zwaarder dan eerder gecomunniceerd door Liverpool. De middenvelder komt vermoedelijk heel komend seizoen niet in actie voor The Reds. "Als hij nog wel minuten kan maken, is het een bonus", aldus manager Jürgen Klopp.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen