Van Bommel zeer content met de oefenoverwinning van PSV

18 juli 2018, 23:22

Mark van Bommel was zeer te spreken over de oefenwedstrijd van PSV tegen Galatasaray (3-1). De coach zag zeer goede dingen van zijn ploeg tegen de kampioen van Turkije. "Als je dan dit laat zien, dan mag je daar tevreden over zijn", oordeelde de trainer.

Bij de Eindhovenaren waren vooral de jongelingen trefzeker. Bovendien was PSV duidelijk de baas over de Turken, analyseerde de coach tegenover het Eindhovens Dagblad. "Als je de bereidheid en juiste instelling hebt en je probeert uit te voeren wat we getraind hebben, kan het er heel mooi uit zien. Dan heb ik het bijvoorbeeld over de momenten van druk zetten als je de bal verliest en hem heel snel weer terug hebt."

Van Bommel genoot bij tijd en wijle van wat zijn eigen jongens lieten zien op Zwitserse bodem. "Het is mooi om te zien dat de hele groep een idee van voetballen meekrijgt en dat het er in deze wedstrijd dan hetzelfde uitziet bij de jonge gasten of de spelers die er al langer zijn. We hebben afspraken met elkaar, waardoor er ook houvast is als het een keer niet loopt", legt de opvolger van Phillip Cocu uit.

Voor PSV, dat donderdag terugkeert op Nederlandse bodem, begint het 'echte' seizoen pas op 4 augustus. Dan staat de Johan Cruijff Schaal op het programma, daarvoor oefenen de Eindhovenaren nog tegen Olympiakos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen