PSV boekt eerste zege van de voorbereiding op Galatasaray

18 juli 2018, 20:49   Bijgewerkt: 18 juli 2018, 21:13

PSV heeft voor het eerst in het nieuwe seizoen een oefenwedstrijd gewonnen. Nadat er van Anderlecht werd verloren (5-3) en tegen Neuchâtel Xamax werd gelijkgespeeld (1-1) volgde een prachtige zege op Galatasaray (3-1). De jonkies van Mark van Bommel, die enkele gerenommeerde namen zag terugkeren bij zijn ploeg, namen het voortouw in de scores. 

De 1-0 kwam namelijk van de voet van Steven Bergwijn (20), die vanaf buiten het zestienmetergebied heerlijk raak schoot. Bij de Eindhovenaren begonnen Jeroen Zoet en Nick Viergever voor het eerst weer dit seizoen. Denzell Dumfries creëerde de kans en de van Heerenveen overgekomen back was ook belangrijk bij de tweede treffer.

De jonge Doneyll Malen (19) profiteerde van de voorzet van Dumfries, die even later moest toezien hoe Martin Linnes van Galatasaray de aansluitingstreffer over Zoet heenlobte. Toen, nadat eerder Jorrit Hendrix inviel – eveneens zijn eerste speelminuten, een kwartier voor het einde een achttal PSV-talenten het veld betrad, maakte de jonge Cody Gakpo (18) zelfs PSV's derde: 3-1.

Zo werd de eerste zege in de voorbereiding gehaald door de mannen van trainer Mark van Bommel. Voordat Feyenoord op 4 augustus wacht in de Johan Cruijff Schaal, oefenen de Eindhovenaren nog tegen Olympiakos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen