Steven Bergwijn in actie tegen Galatasaray.
Volledig scherm
Steven Bergwijn in actie tegen Galatasaray. © VI Images / Jeroen Putmans

PSV wint en maakt prima indruk tegen Turkse kampioen Galatasaray

PSV heeft woensdagavond het trainingskamp in Zwitersland afgesloten met een 3-1 zege tegen de Turkse kampioen Galatasaray. Steven Bergwijn, Donyell Malen en Cody Gakpo scoorden voor de Eindhovenaren.

  1. Nieuwe details over Champions League van volgend seizoen bekend: PSV (én Feyenoord) dicht bij een waar miljoenenfestijn
    PREMIUM

    Nieuwe details over Champions League van volgend seizoen bekend: PSV (én Feyenoord) dicht bij een waar miljoenen­fes­tijn

    PSV heeft nog maximaal twee zeges in de acht resterende duels in de eredivisie nodig om zich te plaatsen voor de Champions League-editie van volgend seizoen. Als de ploeg de komende wedstrijden tegen NEC én Excelsior wint, is dat alvast zeker. Het hoofddoel van PSV is uiteraard de landstitel, waarvoor nog maximaal vijf zeges nodig zijn, of vier zeges en vier gelijke spelen. Hoeveel miljoenen zijn er volgend jaar te verdienen in de Champions League?
    Eindhoven
  2. Voetbalbaas Earnest Stewart heeft bij PSV binnenkort heel veel werk te verrichten
    PREMIUM
    met video

    Voetbal­baas Earnest Stewart heeft bij PSV binnenkort heel veel werk te verrichten

    PSV heeft nog vijf zeges in de eredivisie nodig om landskampioen te worden en twee om de begroting voor komend seizoen op te kunnen maken. Dan is al ongeveer duidelijk hoeveel UEFA-miljoenen de club in voetbaljaar 2024-2025 minimaal mag verwelkomen. Het zou voor technisch directeur Earnest Stewart een snelle steun in de rug zijn om zijn plannen voor volgend voetbaljaar te verwezenlijken.
    Eindhoven