Steven Bergwijn in actie tegen Galatasaray.
Volledig scherm
Steven Bergwijn in actie tegen Galatasaray. © VI Images / Jeroen Putmans

PSV wint en maakt prima indruk tegen Turkse kampioen Galatasaray

PSV heeft woensdagavond het trainingskamp in Zwitersland afgesloten met een 3-1 zege tegen de Turkse kampioen Galatasaray. Steven Bergwijn, Donyell Malen en Cody Gakpo scoorden voor de Eindhovenaren.

  1. Hoe dit PSV de allerbeste eredivisieploeg ooit wil worden: team van Bosz lacht met ‘straalvoetbal’ de laatste kritische noten weg
    PREMIUM

    Hoe dit PSV de allerbeste eredivisie­ploeg ooit wil worden: team van Bosz lacht met ‘straal­voet­bal’ de laatste kritische noten weg

    PSV is dit seizoen bezig aan een sensationele reis door de eredivisie en heeft die donderdagavond officieus bekroond met de landstitel in seizoen 2023-2024. Het was met recht onvoorstelbaar wat de ploeg in Heerenveen presteerde. Met een 8-0 overwinning zette de ploeg van Peter Bosz een nieuwe standaard neer, want het was de grootste uitzege ooit van PSV. De equipe straalde voor, tijdens en na de wedstrijd alleen maar plezier uit.
    Eindhoven
  2. Grote zorgen bij PSV om knieblessure van een van de beste spelers van dit seizoen: Sergiño Dest
    PREMIUM

    Grote zorgen bij PSV om knieblessu­re van een van de beste spelers van dit seizoen: Sergiño Dest

    PSV heeft afgelopen weekend slecht nieuws te verwerken gekregen. Naar het zich laat aanzien is het seizoen van Sergiño Dest voorbij en waarschijnlijk staat hij nog veel langer aan de kant, door een knieblessure. Nader onderzoek is nog nodig om de exacte ernst van zijn klachten aan het licht te brengen. PSV probeert de eigen achterban daarover te informeren zodra er duidelijkheid is. Het ziet er nu niet goed uit. dat is duidelijk.
    Eindhoven