Home Nieuws Gewilde Bergwijn: ‘Ja, ik blijf bij PSV’

Gewilde Bergwijn: ‘Ja, ik blijf bij PSV’

38
0

Steven Bergwijn is geenszins van plan PSV deze zomer de rug toe te keren. Bergwijn wil in Eindhoven blijven. De gewilde vleugelaanvaller is niet bezig met een vertrek, vertelt hij in gesprek met Voetbal International. 

Een jaar geleden deed Torino een miljoenenbod op Bergwijn en nu zou er sprake zijn van belangstelling uit de Premier League maar hij richt zich echter volledig op PSV. Steeds meer clubs worden nadrukkelijk in verband gebracht met Bergwijn.

Engelse maar ook Spaanse media berichten steeds vaker over het talent van Bergwijn. “Ik heb vorig seizoen veel gespeeld en heb een goede bijdrage gehad in het binnenhalen van het kampioenschap. Ik snap dat de mensen nu nog meer van me verwachten en dat mag ook.”

“Ik verwacht namelijk ook heel veel van mezelf in het nieuwe seizoen. Of dat bij PSV is? Ja, ik blijf bij PSV. Van mij mag de competitie morgen beginnen.”

Bergwijn geniet van de trainingen onder Mark van Bommel. “Kleine, korte, felle partijtjes, daar houdt iedereen wel van. En ik hoor nu bij Oud en ik ben pas twintig jaar, haha. Die wedstrijdjes tegen elkaar zijn geweldig, dan zie je hoe fanatiek iedereen is. Alles winnen, daar hamert de trainer voortdurend op.”


Vorig artikelDerrick Luckassen wil moeizame seizoen van zich afspelen
Volgend artikelPSV in Verbier | Dag 9

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in