Gewilde aanvaller spreekt zich uit: Of dat bij PSV is? Ja, ik blijf bij PSV

Gewilde aanvaller spreekt zich uit: "Of dat bij PSV is? Ja, ik blijf bij PSV"

18-07-2018 14:48
45

Goed nieuws voor PSV en de fans van de landskampioen: Steven Bergwijn wil in Eindhoven blijven. De gewilde vleugelaanvaller is niet bezig met een vertrek, vertelt hij in gesprek met Voetbal International. 

Een jaar geleden deed Torino een miljoenenbod op Bergwijn (20) en nu zou er sprake zijn van belangstelling uit de Premier League. De jeugdinternational richt zich echter volledig op PSV. "Ik heb vorig seizoen veel gespeeld en heb een goede bijdrage gehad in het binnenhalen van het kampioenschap. Ik snap dat de mensen nu nog meer van me verwachten en dat mag ook."

"Ik verwacht namelijk ook heel veel van mezelf in het nieuwe seizoen. Of dat bij PSV is? Ja, ik blijf bij PSV. Van mij mag de competitie morgen beginnen."

Bergwijn geniet van de trainingen onder Mark van Bommel, de opvolger van Phillip Cocu. "Kleine, korte, felle partijtjes, daar houdt iedereen wel van. En ik hoor nu bij Oud en ik ben pas twintig jaar, haha. Die wedstrijdjes tegen elkaar zijn geweldig, dan zie je hoe fanatiek iedereen is. Alles winnen, daar hamert de trainer voortdurend op."