Transparent
Inloggen
Sluiten

Schwaab: 'Van Bommel wil modern voetbal'

18 juli 2018 10:51 - Telegraaf

In een interview met de Telegraaf spreekt PSV-verdediger Daniel Schwaab over de verschillen tussen de vertrokken Cocu en de nieuwe trainer Van Bommel. "Je merkt dat de trainer op een hoog niveau heeft gevoetbald. Hij wil heel modern voetbal spelen. We proberen tegenstanders te lokken naar de ruimte waar we ze willen hebben, om dan toe te slaan", aldus Schwaab. Dit is anders dan het systeem onder Cocu, waarbij Schwaab werd gevraagd het middenveld in te dribbelen.

Schwaab heeft in de verdediging meer concurrentie heeft gekregen voor het nieuwe seizoen. Naast Isimat en Luckassen zijn Viergever en Obispo nieuwe concurrenten voor de plekken achterin.

Meer op Telegraaf




Discussieer mee op de forums


Tags

schwaab bommel modern cocu dribbelen isimat lokken luckassen obispo telegraaf viergever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage