Berghuis heeft duidelijke ambitie: "We willen de titel pakken"

18 juli 2018, 09:20

Steven Berghuis heeft er alle vertrouwen in dat Feyenoord het komende seizoen de landstitel kan veroveren. Sterkhouder Karim El Ahmadi vertrok onlangs uit Rotterdam en basiskrachten Tonny Vilhena, Sven van Beek en Nicolai Jørgensen staan in de belangstelling van andere clubs. Toch denkt Berghuis dat Feyenoord over een klein jaar PSV kan onttronen.

Waar bijvoorbeeld Ajax al fors investeerde, daar trok Feyenoord tot nu toe alleen Yassin Ayoub en Luis Sinisterra aan. "Maar toch geloof ik wel dat deze ploeg echt kan meedoen. We hebben voor Basel bij elkaar gezeten en nog eens duidelijk gemaakt wat er van welke speler wordt verwacht. En als Van Persie speelt, gaat het druk zetten meteen makkelijker. En Justin Bijlow durft als keeper op te bouwen, dat ziet er goed uit", aldus Berghuis in het Algemeen Dagblad.

"We willen die titel pakken", zijn de duidelijke woorden van de buitenspeler. Eén van de spelers die Feyenoord deze zomer mogelijk nog komt versterken, is Jordy Clasie. Door het vertrek van El Ahmadi lijkt de weg open voor de terugkeer van de kleine middenvelder.  "Een geweldige speler, die kunnen we er heel goed bij hebben", meent Berghuis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen