Clubs melden zich bij PSV voor Zoet

Reacties

PSV hoopt snel duidelijkheid te krijgen over de toekomst van Jeroen Zoet. Twee gerenommeerde Europese clubs hebben zich in Eindhoven gemeld voor de 27-jarige doelman, waarvan er één al een concreet bod heeft neergelegd.

Clubs melden zich bij PSV voor Zoet

Eerder deed ook Napoli al een bod op Zoet, maar dat is door PSV afgewezen. De negenvoudig Oranje-international zal binnen afzienbare tijd de knoop moeten doorhakken, omdat PSV graag duidelijkheid wil. De landskampioen wil Zoet heel graag houden en wil het contract met de doelman graag verlengen. Bij een vertrek moeten de Eindhovenaren echter een andere keeper halen.

Zoet heeft eerder al aangegeven niet zomaar ergens op de bank als tweede keeper plaats te nemen, dat neemt hij mee in zijn afweging. Het vooruitzicht van spelen in de Champions League met PSV en zijn perspectief voor het Nederlands elftal spelen ook een belangrijke rol.

PSV haalde Zoet in 2006 weg bij BV Veendam en verhuurde hem twee jaar aan RKC Waalwijk. Vanaf het seizoen 2013/14 is hij eerste doelman. Zoet werd drie keer kampioen met de Eindhovenaren en won twee keer de Johan Cruijff Schaal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.