Mark van Bommel in Zwitserland.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark van Bommel in Zwitserland. © Marcel Bonte

Enthousiaste Van Bommel: 'Wij willen bepalen wat er gebeurt. Met en zonder de bal'

Mark van Bommel is tevreden over de kwaliteit van de PSV-selectie en wil de groep bij elkaar houden. De coach baalt van de lange transferperiode in Nederland. ,,Het slaat helemaal nergens op."

  1. PSV-beloften moeten na opsteker in Engeland nu weer aan de bak tegen ‘grote mannen’
    PREMIUM

    PS­V-beloften moeten na opsteker in Engeland nu weer aan de bak tegen ‘grote mannen’

    Voor de beloften van PSV was het een mooie week, omdat ze dinsdag in Engeland de finale van het toernooi om de Premier League International Cup haalden. PSV doet al jaren mee aan dit evenement en is titelverdediger. De ploeg schakelde de oudste talenten vn aWest Ham United uit en strijdt later deze maand of begin mei tegen Everton onder 21 of Crystal Palace onder 21. Vrijdag wacht eerst een duel van totaal andere orde.
    Eindhoven
  2. Veel voetbalvaders in Eindhoven: deze oud-profs hebben talentvolle zonen (en dochters) in de opleiding van PSV
    PREMIUM

    Veel voetbalva­ders in Eindhoven: deze oud-profs hebben talentvol­le zonen (en dochters) in de opleiding van PSV

    Het verhaal van het 19-jarige PSV-talent Jesper Uneken trok afgelopen weekend veel aandacht. De jonge aanvaller scoorde een paar minuten na zijn debuut in de hoofdmacht van PSV en is na dertien jaar in de jeugdopleiding van PSV ineens een bekende speler geworden. Niet in het minst door de reactie van zijn vader Peter, die in Enschede dolgelukkig was met de treffer van zijn zoon. Welke oud-profs hebben ook nazaten die opgenomen zijn in de academie van PSV?
    Eindhoven