Angeliño voelt zich op zijn plek: "Ontzettend goed opgevangen"

15 juli 2018, 11:56

Zijn eerste weken bij PSV bevallen hem uitstekend. José Angeliño, deze zomer overgekomen van Manchester City, voelt zich op zijn plek bij de Eindhovense club. De linksback kijkt uit naar zijn eerste seizoen in dienst van de regerend landskampioen.

Angeliño voelt zich sinds dag één welkom bij PSV. "Ik ben ontzettend goed opgevangen door het team. We hebben een leuke groep en dat maakt het eenvoudig om je weg te vinden", vertelt de Spanjaard op de clubsite van PSV. Angeliño werd het afgelopen seizoen door Manchester City verhuurd aan NAC Breda. Daar maakte hij zoveel indruk dat PSV hem voor ongeveer vijf miljoen euro overnam.

Het verschil tussen NAC Breda en PSV is groot, merkt Angeliño. "Dit jaar moet ik de competitie winnen. Die druk is compleet anders. Sowieso is alles hier compleet anders dan bij bijvoorbeeld NAC Breda. Dan bedoel ik niet alleen de club, maar ook alles er omheen. In alle opzichten is PSV enorm professioneel. Ik verheugd me enorm op de wedstrijden. Hopelijk kunnen we het seizoen goed beginnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen