'De Jong veegde nieuwe aanbieding van tafel en koos voor verlenging'

'De Jong veegde nieuwe aanbieding van tafel en koos voor verlenging'

15-07-2018 10:31
84

Luuk de Jong heeft een nieuw aanbod van het Franse Bordeaux afgeslagen. De Ligue 1-club zat in de winter achter de PSV-spits aan, maar trok ineens de stekker uit de deal. Onlangs meldde de club zich weer.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Bordeaux lijkt andere opties te moeten overwegen, want De Jong maakte zaterdag bekend dat zijn aflopende contract met een jaar verlengd is. Het is niet duidelijk hoeveel Bordeaux wilde betalen voor De Jong, maar de club legde wel een aanbod bij de spits neer.

Interesse uit Frankrijk was niet het enige waar De Jong op kon rekenen. De lange spits had naar verluidt ook opties in Azië, maar heeft dus besloten om in Eindhoven te blijven. "In het voetbal gebeuren dit soort dingen wel vaker. Uiteindelijk zie ik gewoon mijn toekomst nu bij PSV liggen en voel ik het vertrouwen van de nieuwe technische staf", zei De Jong, opgetekend door het Eindhovens Dagblad.

"De trainer (Mark van Bommel, red.) heeft meteen geprobeerd me duidelijk te maken dat hij me heel graag bij de groep wilde houden."