Osorio voorspelt: 'Lozano kan zo in de Premier League spelen'

Reacties

De Mexicaanse bondscoach Juan Carlos Osorio denkt dat PSV'er Hirving Lozano de kwaliteiten heeft om in de Premier League te spelen. Lozano stuntte zondag met Mexico op het WK door bekerhouder Duitsland met 0-1 te verslaan, Lozano maakte de Mexicaanse treffer.

Osorio voorspelt: 'Lozano kan zo in de Premier League spelen'

Lozano speelt sinds dit seizoen in het shirt van PSV en tekende vorige zomer een langlopend contract tot medio 2023. De kans werd toen al groot geacht dat de aanvaller slechts één seizoen voor PSV zou spelen. De flankspeler maakte zeventien doelpunten in de Eredivisie en wordt inmiddels gelinkt aan diverse clubs in het buitenland.

Zo zou hij technisch directeur Marcel Brands achterna kunnen gaan richting Everton. Bondscoach Osorio denkt dat Lozano beter is geworden na zijn vertrek naar Nederland, zo legt hij uit aan Sky Sports. 'Ik denk dat Hirving sinds zijn transfer naar PSV een nieuwe stap in zijn ontwikkeling heeft gezet. Hij is een ongelooflijk groot talent. Ik denk dat hij vanwege zijn snelheid en vermogen om een tegenstander uit te spelen ver kan komen.'

De Premier League is volgens Osorio een goede vervolgstap. 'Ik denk dat hij de juiste vaardigheden heeft om in de Premier League te spelen. Iedereen die hem een kans durft te geven, zal daar de vruchten van plukken.' Lozano kreeg tegen Duitsland een basisplaats en na de winstpartij tegen de WK-winnaar van 2014 maakt Mexico een goede kans om de knock-outfase te bereiken in Rusland. Zuid-Korea (23 juni) en Zweden (27 juni) zijn de volgende tegenstanders van het land.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.