PSV's Chucky durft te dromen van heel mooi WK met Mexico

17 juni 2018, 19:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV'er Hirving Lozano was na het duel met Duitsland vol trots over de prestatie van Mexico. De aanvaller ziet het als een grote teamprestatie dat hij met zijn ploeg de wereldkampioen van 2014 lam legde en met 0-1 versloeg. "Hier hebben we heel lang aan gewerkt", jubelde hij meteen na afloop van het spectaculaire duel.

"Van de bondscoach moesten we onze zenuwen in bedwang houden", legde hij uit. "Dat is gelukt en we hebben laten zien wat we kunnen. Dit resultaat is het gevolg van hard werken en heel veel teamwork tonen." Ook met zijn eigen gescoorde doelpunt was hij logischerwijs zeer blij: "Het is het belangrijkste doelpunt dat ik ooit heb gemaakt."

Mede daarom werd hij door de FIFA uitgekozen tot speler van het duel tegen Duitsland, dat als regerend wereldkampioen juist weer tegenviel. "We waren aan elkaar gewaagd, al kregen wij vooral veel kansen. Het harde werk aan onze zijde heeft zich uitbetaald", aldus Chucky.

Mexico zet met de overwinning van zondagavond een grote stap naar de volgende ronde en dus durft de PSV-aanvaller te dromen. "We hebben grote spelers die tot veel in staat zijn. Dat hebben we laten zien met een mooi resultaat tegen Duitsland. We willen dit WK er alles uithalen wat erin zit en volop doorgaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen