Streppel looft PSV-target Dumfries: "On-Nederlands en explosief"

25 mei 2018, 18:38

Jurgen Streppel denkt dat Heerenveen-verdediger Denzel Dumfries goed past bij PSV. Hoewel hij verdedigend nog wel wat moet leren, ziet de coach, die deze zomer afscheid neemt in Fryslân, toekomstmuziek in de back. Al moet een transfer volgens hem ook niet te vroeg komen.

"Hij is 'on-Nederlands', fysiek sterk en explosief", vertelt Streppel tegenover Omroep Brabant. "Verdedigend heeft hij nog wat bij te leren, maar zijn mentaliteit is heel goed, en hij heeft karakter." Afgelopen seizoen betaalde Heerenveen een klein miljoen euro aan Sparta voor de verdediger, die vanaf de eerste minuut veel indruk maakte bij Heerenveen. Vooral in de eerste weken gaf hij ontzettend veel assists. 

Streppel heeft dus een hoge pet op van Dumfries, maar weet niet of het al verstandig is om nu meteen de overstap te maken voor de nog altijd pas 22-jarige Dumfries. Streppel: "Hij moet spelen, en beter worden. De druk bij PSV is alleen wel anders dan bij Sparta of Heerenveen, dus ik ben benieuwd hoe hij daar mee omgaat."

Gaat Real Madrid er weer vandoor met de titel of zal Liverpool toeslaan in Kiev? Check hier wat de bookmakers denken!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen