PSV wil gewild drietal verhuren en gaat in gesprek met Jurjus

Reacties

PSV is bereid mee te werken aan het tijdelijke vertrek van Luuk Koopmans, Kenneth Paal en Sam Lammers (foto). De Eindhovenaren melden op de eigen website dat meerdere clubs hebben geïnformeerd naar de diensten van de drie talenten.

PSV wil gewild drietal verhuren en gaat in gesprek met Jurjus

Lammers en Paal kwamen afgelopen seizoen respectievelijk elf en zes keer uit voor de hoofdmacht van PSV, terwijl trainer Phillip Cocu geen enkele keer een beroep deed op doelman Koopmans. En dus is de landskampioen bereid het drietal te verhuren, zodat ze komend seizoen wedstrijdervaring kunnen opdoen.

PSV meldt in hetzelfde bericht dat er ook volop belangstelling is voor Pablo Rosario. De 21-jarige middenvelder en speler van Jong Oranje mag vooralsnog niet vertrekken. Rosario, afgelopen seizoen goed voor veertien duels in de Eredivisie en één in het bekertoernooi, komt voor in de plannen van Cocu voor komend seizoen.

Waar de toekomst van Hidde Jurjus ligt is nog niet bekend. PSV meldt dat het komende week in gesprek gaat met de 24-jarige doelman, die afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor Roda JC Kerkrade. Jurjus zei eerder graag langer bij Roda te willen blijven, al was toen nog niet bekend dat de Limburgers zouden degraderen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.