PSV is bereid mee te werken aan verhuur van drietal

25 mei 2018, 12:04

PSV is bereid mee te werken aan een tijdelijk vertrek van Sam Lammers, Kenneth Paal en Luuk Koopmans. Via de officiële kanalen laat de landskampioen weten dat meerdere clubs hebben geïnformeerd naar deze drie spelers. Voor Pablo Rosario is veel belangstelling, maar hij maakt komend seizoen deel uit van de selectie. Daarnaast bespreekt PSV de toekomst van doelman Hidde Jurjus.

Paal en Lammers (foto) kwamen afgelopen seizoen weinig in actie. PSV acht het wellicht beter om elders wedstrijdervaring op te doen. Doelman Koopmans was lang geblesseerd, maar kwam na de winterstop terug. Hij wacht nog op zijn officiële debuut, maar heeft in Eindhoven ook veel concurrentie.

PSV wil de 21-jarige Rosario behouden, ook al is er volop interesse. Phillip Cocu deed in het kampioensjaar veertien keer een beroep hem. Ook komend seizoen heeft Cocu serieuze plannen met hem.

Komende week zit PSV om tafel met Jurjus. De doelman speelde op huurbasis bij Roda JC, waarmee hij degradeerde. PSV gaat met hem in gesprek om de toekomstplannen te bespreken.

Gaat Real Madrid er weer vandoor met de titel of zal Liverpool toeslaan in Kiev? Check hier wat de bookmakers denken!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen