PSV komt met update: drietal mag verhuurd worden; ook volop interesse in Rosario

PSV komt met update: drietal mag verhuurd worden; ook volop interesse in Rosario

25-05-2018 11:45
52

Meerdere clubs hebben bij PSV geïnformeerd naar de diensten van Luuk Koopmans, Kenneth Paal en Sam Lammers. De Eredivisie-kampioen is bereid om mee te werken aan een tijdelijk vertrek van het drietal, zodat ze ervaring kunnen opdoen.

Dat meldt PSV vrijdag op zijn website. Paal verdreef het voorbije seizoen even Joshua Brenet uit de basis als linksback, maar moest daarna weer een pas op de plaats maken. Hij kwam tot vijf optredens in de hoofdmacht. Lammers bleef mede door de concurrentie van Luuk de Jong steken op zeven duels. Komend seizoen heeft hij bovendien concurrentie van de Argentijn Maximiliano Romero.

Koopmans vocht zich na de winterstop knap terug van een langdurige blessure, maar heeft nog geen zicht op een doorbraak in het eerste elftal. De doelman debuteerde nog niet in de Eredivisie. Ook voor Pablo Rosario is volop belangstelling. De middenvelder, die afgelopen seizoen veertien keer in actie kwam, maakt komend seizoen echter deel uit van de selectie van trainer Phillip Cocu.

PSV gaat nog in gesprek met Hidde Jurjus. De 24-jarige keeper speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Roda JC Kerkrade. Komende week bespreken speler en de club de plannen voor de toekomst.