'PSV is tevreden met bod van vijf miljoen euro: Brenet op weg naar Bundesliga'

'PSV is tevreden met bod van vijf miljoen euro: Brenet op weg naar Bundesliga'

24-05-2018 15:42
91

Joshua Brenet staat voor de uitgang bij PSV. Dat melden het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf. De kampioen heeft een miljoenenbod uit Duitsland geaccepteerd.

Het gaat volgens de twee kranten om Hoffenheim. De nummer drie van het afgelopen Bundesliga-seizoen is bereid vijf miljoen euro te betalen voor Brenet en met dat bedrag is PSV tevreden. De transfer kan op korte termijn worden afgerond. Brenet wordt naar alle waarschijnlijkheid de eerste speler van het kampioenselftal die Eindhoven verlaat.

Brenet wil zelf ook graag de overstap maken naar de Champions League-deelnemer. De afgelopen vier jaar werd de 24-jarige vleugelverdediger, die zowel op links als rechts uit de voeten kan, drie keer kampioen met PSV.

In de winterstop was Brenet al dicht bij een transfer, maar PSV blokkeerde toen - tot frustratie van de speler - een deal met Sevilla. PSV heeft de vervanger(s) van Brenet al op het oog: Denzel Dumfries (sc Heerenveen) voor de rechterkant en Angelino (Manchester City) voor de linkerkant.