Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gastón Pereiro staat open voor transfer naar andere club'

24 mei 2018 03:39

Na drie seizoenen bij PSV staat Gastón Pereiro open voor een transfer naar een nieuwe club. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De zaakwaarnemer van de Uruguayaan is momenteel de mogelijkheden aan het bekijken voor een transfer.

Het feit dat Marcel Brands vertrekt naar Everton valt Pereiro zwaar, omdat hij van de technisch manager altijd het vertrouwen heeft gevoeld.

Betrokkenen hebben aangegeven dat in een eerder stadium VfL Wolfsburg belangstelling heeft getoond voor Pereiro. Of er nu al concrete belangstelling is van een club is echter onduidelijk.

PSV verwacht bij een transfer een goed bedrag te ontvangen en geen verlies te lijden. Drie jaar geleden kwam Pereiro voor pakweg 7 miljoen euro over van Nacional. De middenvelder heeft in Eindhoven nog een contract voor twee jaar.




Tags

pereiro brands everton nacional wolfsburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage