Angeliño nog altijd optie voor PSV

Reacties

Angeliño is nog altijd in beeld bij PSV als versterking voor de linksbackpositie. Hoewel de linksback van NAC Breda terugkeert naar Manchester City, is de interesse uit Eindhoven niet verwaterd.

Angeliño nog altijd optie voor PSV

PSV trok onlangs Nick Viergever aan, waardoor de ploeg al breder in de opties zit voor de positie van linksachter. De club rekent op een vertrek van Santiago Arias, waardoor vaste linksback Joshua Brenet mogelijk naar de rechterkant verhuist.

Daarom oriënteert PSV zich deze zomer op het aantrekken van een nieuwe linksback. De landskampioen heeft meerdere opties, waarvan Angeliño er een is. Afgelopen winter speelde PSV al met de gedachte om de 21-jarige Spanjaard in te lijven, maar dat bleek vanwege zijn transferwaarde geen haalbare kaart.

Angeliño is afkomstig uit de jeugdopleiding van Deportivo La Coruña en vertrok als zestienjarige naar de jeugd van Manchester City. Na uitleenbeurten aan New York City FC, Girona en RCD Mallorca streek de vleugelverdediger neer in Breda. Afgelopen seizoen miste Angeliño geen minuut in de competitie voor NAC en was hij goed voor drie goals en zes assists.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.