'Transfer Viergever kwestie van tijd: Ajacied heeft mondeling akkoord met PSV'

'Transfer Viergever kwestie van tijd: Ajacied heeft mondeling akkoord met PSV'

20-04-2018 07:46
109

PSV heeft de gewenste komst van Nick Viergever nog niet bekendgemaakt, maar dat lijkt een kwestie van tijd. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad vrijdagochtend. De 28-jarige verdediger komt transfervrij over van Ajax.

Omdat Santiago Arias lijkt te vertrekken, mag Joshua Brenet zich nog een seizoen aan de rechterkant ontwikkelen. Het is geen geheim dat de 26-jarige Colombiaan, die nog een eenjarig contract heeft, op een nieuw avontuur aast. Als hij een goed WK speelt, staan de clubs waarschijnlijk in de rij.

De leemte die Brenet op linksback achterlaat moet worden ingevuld door Viergever. PSV wil niets kwijt over de komst van de linkspoot, maar al maanden wordt de naam van Viergever aan de club gekoppeld. Ook in het kamp van de speler wil niemand iets bevestigen, maar volgens het ED heeft het er alle schijn van dat er al een mondeling akkoord ligt.

PSV mag sinds januari met de verdediger onderhandelen, aangezien hij een aflopend contract heeft bij Ajax. De kersverse landskampioen ontkent niet dat er contact is.

Lees ookEerste PSV-transfer is al beklonken: "Ja, die hebben we binnen"