Voorpret in Eindhoven: Het zou mooi zijn als je tegen Ajax kampioen kan worden

Voorpret in Eindhoven: "Het zou mooi zijn als je tegen Ajax kampioen kan worden"

22-03-2018 19:05
68

Willy van de Kerkhof rekent er volledig op dat PSV in april of mei met de kampioensschaal op het bordes in Eindhoven staat. Broer René is nog iets voorzichtiger, maar gaat er evengoed vanuit dat de Eindhovenaren concurrent Ajax achter zich laten. 

"Dat kan niet meer mis en dat mag ook niet meer mis als je zeven punten voorsprong hebt", begint Willy van de Kerkhof in gesprek met Voetbal Inside. Zijn broer René corrigeert: "Het kan altijd nog mis, maar we moeten gewoon met beide benen op de grond blijven staan. Volgende week zaterdag van NAC winnen, daarna krijg je wedstrijden tegen AZ en Ajax." Willy: "Het zou mooi zijn als je tegen Ajax kampioen kan worden."

Of de twee PSV-legendes bij een kampioenschap van PSV op het Stadhuisplein te vinden zijn? "Ja, dat verwacht ik wel. Polonaise, vuurwerk, alles", glimlacht Willy. "Gewoon bescheiden op de achtergrond feestvieren, de gekke tijden hebben wij vroeger wel gehad. Het is nu aan de jeugd en aan de spelers zelf om er een leuk kampioensfeest van te maken. Maar we zijn er nog niet."