Elftal van de Week: Ajax-duo blinkt uit in Zwolle

Reacties

Ajax, ADO Den Haag en FC Groningen zijn de hofleveranciers van het VI Elftal van de Week van Eredivisie-speelronde 24. Ook PSV, VVV-Venlo, AZ en FC Utrecht zijn vertegenwoordigd.

Elftal van de Week: Ajax-duo blinkt uit in Zwolle

Na vier tegendoelpunten in drie duels gekregen te hebben hield Ajax op bezoek bij PEC Zwolle weer eens de nul (0-1). Joël Veltman en Matthijs de Ligt speelden daarin een belangrijke rol. Het duo hield achterin het slot op de deur en droeg waar het kon ook aanvallend een steentje bij.

Datzelfde gold voor Aaron Meijers, die met ADO Den Haag andermaal de drie punten binnenhaalde (2-1). Dat was echter vooral te danken aan Nasser El Khayati. De middenvelder was met een assist en een doelpunt weer goud waard voor de Hagenaars en werd dan ook verkozen tot Speler van de Week. Op het middenveld van het Elftal van de Week krijgt hij gezelschap van Ritsu Doan, Stijn Schaars en Mateusz Klich.

Bij AZ eiste Alireza Jahanbakhsh weer de hoofdrol op. De rechtsbuiten maakte op bezoek bij NAC Breda alweer zijn elfde competitietreffer. Luuk de Jong toonde bij PSV zijn torinstinct weer langzaam terug te krijgen, terwijl Vito van Crooij VVV met een vroeg doelpunt een punt bezorgde tegen FC Groningen (1-1). Bij de bezoekers hield doelman Sergio Padt de schade verder beperkt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.