Home Nieuws Isimat: ‘We moeten de scheidsrechter niet de schuld geven’

Isimat: ‘We moeten de scheidsrechter niet de schuld geven’

42
0

In gesprek met het Eindhovens Dagblad wilde Nicolas Isimat de schuld van het puntenverlies niet in de schoenen schuiven van Dennis Higler.

“Ik heb het moment niet gezien, maar laten we niet te hard oordelen. ‘Chucky’ is nog jong en kijk eens wat voor seizoen hij draait. Ik hoop dat er geen hoge straf uit komt, maar laten we ook de scheidsrechter niet de schuld geven. Het is voor ons geen excuus,” aldus de verdediger. “We moeten naar onszelf kijken en wat wij beter hadden moeten doen. Er komt nu een grote wedstrijd aan en daarom is het belangrijk dat we positief blijven. We moeten er met zijn allen iets moois van maken, hoe moeilijk de opgave vooraf ook lijkt.”

Isimat over de wedstrijd zelf: “Ik denk dat we er echt alles aan gedaan hebben en dat sloeg ook wel over op het publiek. We hebben fantastische fans, die ons geweldig gesteund hebben. Vanavond hadden we net niet het geluk, maar we blijven vechten voor onze prachtige club. Vechten, dat was wat we moesten doen en dat is net niet goed genoeg gelukt.”


Vorig artikelAnalisten benoemen slechte cijfers PSV in de Kuip
Volgend artikelRonald Waterreus haalt hard uit naar spel PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in