Jürgen Locadia speelde voor het laatst op 10 december 2017 voor PSV een officieel duel. In de Amsterdam Arena viel hij snel uit. Na negen weken is hij terug en hij scoort vrijwel direct voor Brighton & Hove Albion.
Volledig scherm
Jürgen Locadia speelde voor het laatst op 10 december 2017 voor PSV een officieel duel. In de Amsterdam Arena viel hij snel uit. Na negen weken is hij terug en hij scoort vrijwel direct voor Brighton & Hove Albion. © AFP

Jürgen Locadia is meteen trefzeker voor Brighton

Jürgen Locadia heeft zijn rentree in wedstrijdverband bij Brighton & Hove Albion (en tevens zijn debuut voor de Britse club) opgeluisterd met een goal. In het FA-cup duel met Coventry City zorgde de spits na ruim een kwartier voor de 1-0. 

0 reacties

  1. Jong PSV is achterin opnieuw zo lek als een mandje en geeft Jong Ajax de punten cadeau
    PREMIUM

    Jong PSV is achterin opnieuw zo lek als een mandje en geeft Jong Ajax de punten cadeau

    Jong PSV heeft vrijdag een beroerde avond beleefd in Amsterdam. De Eindhovense beloften verloren met 3-0 bij Jong Ajax en zakken verder weg in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Wil Boessen staat zeventiende en heeft maar twee verliespunten minder dan de nummer laatst FC Den Bosch. Jong PSV heeft dit seizoen een rammelende verdediging en incasseerde inclusief de wedstrijd van vrijdag al 68 keer een tegentreffer.
    Eindhoven