Home Nieuws Johan Derksen & Co motiveren PSV

Johan Derksen & Co motiveren PSV

97
0

Het zo ongeveer meest provocerende programma van de Nederlandse televisie is vrijwel wekelijks in opspraak door opzienbarende uitspraken, meningen en andere rare onderwerpen.

De heren heten feitelijk voetbalanalisten te zijn maar grappen en grollen voortdurend de uitzending door. Toch zou je van een paar ex voetballers een op ervaring en kennis gebaseerde mening verwachten. Niets is minder waar. In aanloop naar de competitiewedstrijden van dit weekend denkt Johan Derksen dat PSV thuis van Heerenveen gaat verliezen.

Op zich een mening waar niets mis mee is en feitelijk geen onmogelijke zaak. De achterliggende gedachte van de eventuele overwinning van Heerenveen in Eindhoven zou volgens Derksen het gevolg zijn van het ontbreken van geluk wat PSV dit seizoen al zoveel punten op wist te leveren. ‘Het geluk van PSV houdt een keer op’, zeggen Derksen en van der Gijp in koor. ‘Het is het hele seizoen al hetzelfde. Zoveel geluk moet een keer stoppen. Het is verder een heel matig elftal.’

Van der Gijp vult aan: ‘PSV stond 80 minuten onder druk tegen Twente en wist toch te winnen. Dat is geluk. Excelsior speelde PSV weg in de tweede helft’, stelt van der Gijp met droge ogen vast. De heren van de praatprogramma’s zullen een tot op het bot gemotiveerd hiermee nog verder motiveren, zoveel is zeker.


Vorig artikelWillems verliest kilo’s en basisplaats: ‘Ik moet me nog steeds aanpassen hier’
Volgend artikelStijn Schaars opnieuw kritisch op spel PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in