Schöne baalt van kleine zeges PSV: "Dat is frustrerend"

17 februari 2018, 08:45

Het feit dat PSV de laatste weken vaak duels met een minimale overwinning over de streep trekt, zorgt voor frustratie bij Ajax. De spelers van de nummer twee van de Eredivisie hopen dat de koploper een keer een fout maakt, maar dat is vooralsnog niet gebeurd. Lasse Schöne heeft de hoop op de titel desondanks nog niet opgegeven.

"Natuurlijk is dat frustrerend", reageert de Deense middenvelder van Ajax op de vaak kleine overwinningen. "Je denkt steeds: het gaat toch wel een kéér fout. Maar nee hoor", zegt Schöne in het Algemeen Dagblad. Hij blijft desondanks hopen. "Ik geloof er namelijk echt nog in. Dat PSV steeds nipt wint, is voor ons frustrerend. Maar tegelijkertijd geeft het ook aan dat het een keer misgaat."

Vorig seizoen baarde de routinier opzien door vaak publiekelijk de druk bij latere kampioen Feyenoord te leggen. Dat maakte hem absoluut niet populair in Rotterdam. "Dat snap ik ook wel hoor. Maar dat hoort er toch een beetje bij? Ook al scheelt het maar een half procent. Het werd toch een item hè. Vind je dat ik het nu minder doe?''

Ajax gaat zondag op bezoek bij PEC Zwolle. De achterstand op PSV bedraagt zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen