PSV aast zonder Van Ginkel op revanche tegen Heerenveen

16 februari 2018, 14:15   Bijgewerkt: 16 februari 2018, 14:27

Voor de derde keer op rij ontbreekt Marco van Ginkel bij PSV.  De aanvoerder is nog niet volledig hersteld van zijn knieblessure en moet het thuisduel met sc Heerenveen laten schieten. "Het is wat erger dan we op voorhand hadden gedacht."

Phillip Cocu hoopt dat Van Ginkel volgende week weer aan kan sluiten. Dat is nodig ook, want de Eindhovenaren spelen over een week in Rotterdam tegen Feyenoord. "Het gaat wel wat beter, maar hij is nog niet aangesloten bij de groepstraining. Vooralsnog werkt hij nog aan zijn herstel", zegt Cocu op de officiële kanalen van PSV.

Omdat Van Ginkel absent is, moet Bart Ramselaar meer verdedigende taken uitvoeren. "Hij vult zijn nieuwe rol en positie goed. De samenwerking met Jorrit Hendrix wordt iedere wedstrijd beter. Daar besteden we op de training ook veel aandacht aan."

Revanche

De wedstrijd tegen Heerenveen staat in het teken van revanche. Aan het begin van dit seizoen verloor PSV met 2-0. "Het was één van onze slechtste wedstrijden tot nu toe. Binnen acht minuten stonden we al met 2-0 achter en dat koste ons de wedstrijd. Heerenveen is een tegenstander waar we het altijd lastig mee hebben. We weten dat we elke wedstrijd alles moeten geven om een resultaat te halen, dat zal zaterdag ook zeker zo zijn."

Lees ook: Streppel looft PSV: "Een voorbeeld voor heel Nederland"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen