Home Nieuws Ex Ajacied of anti voorbeeld voetballer?

Ex Ajacied of anti voorbeeld voetballer?

89
0

Zo ongeveer de meest vervelende, de meest provocerende en de on-sportiefste speler van de Europese velden, prijkt sinds donderdag pontificaal op de wand van het Philip Stadion.

De sportwinkel 100% Voetbal, een nieuwe partner van PSV, heeft een foto van Suarez, Paul Pogba en Lionel Messi in de etalage hangen om reclame te maken. Luis Suarez is buiten Uruguay, Amsterdam, Liverpool en Barcelona niet bepaald populair onder voetbalfans. Geregeld laat de provocerende FC Barcelona aanvaller bepaald geen onbesproken gedrag zien.

Suarez speelde slechts een handvol duels in het Philips Stadion maar kan onder PSV fans op weinig tot geen waardering rekenen. Komt dit nu voornamelijk omdat hij een ex Ajacied is of vanwege zijn jarenlange wangedrag op het veld?

Suarez haalde een meer dan idiote actie uit richting Otman Bakkal maar weet zich evenzo vaak niet of nauwelijks te beheersen op een voetbalveld. Bijten, schoppen, slaan, natrappen, provoceren van tegenstanders en fans van de tegenpartij, behoort allemaal tot het gedrag van de vervelende Zuid-Amerikaanse aanvaller, die overigens op zeer goede voet leeft met Gaston Pereiro.

“Hij staat vooral bekend om zijn laaghartige daad richting een van onze spelers”, verwoordt Harrie Timmermans, voorzitter van de supportersvereniging, in gesprek met het Eindhovens Dagblad het gevoel van de PSV-fans.

“Iemand die ons gebeten heeft, hoort niet te worden afgebeeld op ons huis”, vervolgt Timmermans. “De buitenkant van ons stadion is voorbehouden aan helden van onze club. Suárez past daar natuurlijk niet bij.”


Vorig artikelIn The Picture: Heurelho Gomes
Volgend artikelPSV verwijdert ranzendsnel Suarez afbeelding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in