Home Nieuws PSV heeft concurrentie van concreet Antwerp FC in strijd om Couhaib Driouech

PSV heeft concurrentie van concreet Antwerp FC in strijd om Couhaib Driouech

580
0

Royal Antwerp FC is de volgende club met serieuze interesse in buitenspeler Couhaib Driouech van Excelsior.

De aanvaller, herstellende van zijn hamstringblessure, heeft over belangstelling niets te klagen alhoewel dat vast en zeker ook met de inmiddels verlaagde transfersom te maken heeft die Excelsior vraagt dan wel kan vragen. Want het contract van Couhaib Driouech loopt niet zo lang meer door dus een verkoop lijkt aanstaande.

PSV krijgt er echter een serieuze concurrent bij in de strijd om Couhaib Driouech, zo meldt de Belgische krant Het Nieuwsblad woensdagavond. Het Belgische medium weet dat Antwerp FC inmiddels een officieel bod heeft uitgebracht op de aanvaller van Excelsior.

Hoewel de hoogte van het bod nog niet bekend is, blijkt het wel dat de interesse van de club van Mark van Bommel zeer serieus is. Althans, dat weet Het Nieuwsblad te melden over de aanvaller. Afgelopen winterstop leek het er nog op dat Driouech de overstap ging maken naar PSV, maar de transfer ketste op het laatste moment af omdat Excelsior de aanvaller niet liet gaan. Ook Feyenoord was destijds geïnteresseerd in de snelle buitenspeler maar pakte geenszins door voor Couhaib Driouech.

Driouech bleef dus bij Excelsior, waar hij geblesseerd raakte aan de hamstring en veel wedstrijden in de tweede seizoenshelft moest missen. Voetbal International wist onlangs te melden dat PSV nog altijd geïnteresseerd is in Driouech maar de club pakte nog niet door voor Couhaib Driouech. Niet alleen Driouech wordt door Earnie Stewart en zijn scouts gevolgd, want ook de ontwikkelingen van Osame Sahraoui van Heerenveen worden in de gaten gehouden.

Excelsior zou zelfs al een bod vanuit Antwerpen hebben ontvangen maar de hoogte van dat bod is niet bekend. Duidelijk is dat Excelsior nog altijd miljoenen euro’s voor Couhaib Driouech denkt te kunnen ontvangen. Het Belgische Het Nieuwsblad noemt een vraagprijs van vier miljoen euro, die de club uit Antwerpen ook op tafel zou willen leggen. Mario Been wist vorige week nog te bevestigen dat PSV opnieuw in beeld is om Couhaib Driouech van Exclesior over te nemen. Het is niet duidelijk of Couhaib Driouech dit seizoen nog in actie kan komen voor Excelsior, dat afstevent op play-offs om promotie/degradatie.


Vorig artikelSergiño Dest herpakt zich en blikt terug op grandioos titelfeest: ‘Dit is echt een mooie club’
Volgend artikelSpaanse krant ondervraagt Van Nistelrooij over PSV: ‘Het was moeilijk’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in