Home Nieuws Uitgerekend Teze en Boscagli dirigeerden PSV na onderlinge ‘discussie’ naar de titel:...

Uitgerekend Teze en Boscagli dirigeerden PSV na onderlinge ‘discussie’ naar de titel: ‘Voor jou werk, voor mij is PSV mijn leven’

3923
0

Eigenhandig en vol zelfvertrouwen en bravoure zorgden Jordan Teze en Olivier Boscagli ervoor dat PSV een voorspong van 4-2 op Sparta verkreeg na een eerdere 2-2 tussenstand.

Het was Olivier Boscagli die de ban brak voor de ploeg van Bosz, die in de tweede helft duidelijk orde op zaken wilde stellen na een eerdere stroeve eerste helft. Na het doelpunt van Olivier Boscagli was het de beurt aan Jordan Teze. Uitgerekend deze twee PSV-helden zorgden voor de voorsprong tegen Sparta.

Enkele weken geleden gingen beiden in een korte maar tegelijk grappige video gefilmd door Johan Bakayoko, de spreekwoordelijke doch vriendelijke discussie met elkaar aan over wat PSV nu eigenlijk voor hen betekende. Teze wees naar Boscagli en zei: ‘Voor jou is het je baan, jouw werk. Voor mij is PSV mijn leven. Its my life’, verwees Teze naar de jaren die hij al achter de rug heeft bij de club waar hij ook zijn opleiding genoot. De goedlachse Fransman bestreed de lezing van Teze en zei dat PSV voor hem ook veel meer betekende dan ‘zijn baan’.

Dat het Olivier Boscagli menens is bij PSV in combinatie met zijn clubgevoel liet de Fransman dit seizoen al meermaals blijken. In interviews laat Boscagli steevast zijn clubhart spreken. De voorsprong tegen Sparta, verkregen middels het handige steekballetje van Joey Veerman, bleek voor Olivier Boscagli een signaal te zijn nogmaals te tonen hoe het met zijn clubgevoel gesteld is. De Franse verdediger, die inmiddels in de belangstelling staat van een aantal Franse clubs, liep naar de hoofdtribune en balde meermaals zijn vuisten richting familie en de fans op de hoofdtribune ten einde het signaal te geven dat het nu niet meer mis kon gaan. Met de beleving en het clubgevoel van Jordan Teze en Olivier Boscagli is dan ook niets mis.

Hoe dan ook, beide spelers hielpen PSV zondagmiddag over het dode punt heen door de score naar 4-2 te tillen. In onderstaande video nog meer interviews met Olivier Boscagli, Jordan Teze en Jerdy Schouten. De heren maakten van hun hart geen moordkuil. ‘Had je niet verwacht he?!, klinkt het.


Vorig artikelEmotionele Ramalho voelt de waardering maar reageert ook op alle kritiek: ‘Het is zwaar. Ik weet het nog niet’
Volgend artikelMarktwaarde richting 35 miljoen euro | Jerdy Schouten hoopt op aanblijven Veerman maar snapt transferwens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in