Ernest Faber gaat weg bij PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Ernest Faber gaat weg bij PSV. © Ren Manders/DCI Media

PSV met hoofd opleidingen Faber in overleg over snel afscheid: interesse aan de andere kant van de wereld

PSV kan binnenkort normaal gesproken op zoek naar een nieuw hoofd jeugdopleidingen. De huidige baas van de academie, Ernest Faber, staat namelijk op het punt om zijn vleugels weer een keer uit te slaan. Hij is in overleg met PSV om zijn contract te kunnen beëindigen. Waar kan hij naar toe?

  1. Voormalig PSV'er Vertessen met Union Berlin in degradatiegevaar
    PREMIUM

    Voormalig PSV'er Vertessen met Union Berlin in degradatie­ge­vaar

    Het zit voormalig PSV'er Yorbe Vertessen en Union Berlin niet mee in de Bundesliga. De ploeg zakt door een nederlaag naar de zestiende plek in de Bundesliga en dreigt in de play-offs terecht voor promotie en degradatie terecht te komen. Zelfs directe degradatie is voor Union nog mogelijk, als de ploeg volgende week verliest van SC Freiburg. Alleen bij winst kunnen ‘Die Eisernen’ de zestiende plek nog ontlopen, maar dan mag Mainz 05 geen punten pakken tegen VfL Wolfsburg.
    Eindhoven
  2. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    3

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”
  3. Noa Lang, de leiding en dokters van PSV hebben iets uit te praten na het bericht over drie verkeerde diagnoses: hoe nu verder?
    PREMIUM

    Noa Lang, de leiding en dokters van PSV hebben iets uit te praten na het bericht over drie verkeerde diagnoses: hoe nu verder?

    Voor Noa Lang is seizoen 2023-2024 ondanks het kampioenschap van PSV een hele moeilijke periode geweest. De aanvaller wilde graag een hoofdrol spelen in het titeljaar van de Eindhovense club, maar zag zijn plannen door hamstringproblemen gedwarsboomd. Dinsdag plaatste hij daar op Instagram een bericht over, waar de medische staf van PSV niet goed uitkomt. Lang verwijt naar eigen zeggen niemand iets, maar toch was zijn verklaring op zijn minst opvallend. Hoe moeten de partijen binnen PSV nu verder?
    Eindhoven