Home Nieuws Van Arne Slot tot John van ’t Schip en Ron Jans, felicitaties...

Van Arne Slot tot John van ’t Schip en Ron Jans, felicitaties alom voor Peter Bosz

766
0

Peter Bosz kreeg de afgelopen dagen de nodige felicitaties voor de prestaties van dit seizoen.

Die felicitaties zijn natuurlijk meer dan verdiend te noemen. De waardering voor de prestaties van dit seizoen komen ook van de collega’s van Peter Bosz. Zo feliciteerden John van ‘T Schip, Arne Slot en ook Ron Jans de trainer uit Apeldoorn.

Slot kreeg zondag voor de camera van ESPN de vraag wat de kampioen PSV dit seizoen beter deed dan Feyenoord, dat het moet doen met een tweede plaats. “Ik denk bijna alles”, begon Slot. “PSV was in alles net wat beter dan wij. Dat zie je ook terug op de stand van de ranglijst. Ze hebben een grote voorsprong van negen punten”, zei Slot.

“Wij hebben met Feyenoord gewoon een goed seizoen gedraaid. Als er dan een ploeg is die zoveel meer punten heeft, dan zijn ze denk ik in alles net wat beter geweest dan wij. Ze hebben goed gevoetbald, ongelofelijk veel goals gemaakt, weinig tegengoals…”

De trainer van Feyenoord noemt de landstitel van PSV ‘een ontzettend knappe prestatie’. “Ze kunnen een record breken door het beste team ooit te worden. Dat zegt denk ik alles. PSV was overal, ook in het voetbal, de standaardsituaties en in druk zetten, de beste. Voor hem vind ik het ook heel mooi. Peter heeft een geweldige carrière gehad. Het publiek heeft hij altijd vermaakt. Er bleef altijd wat hangen, niet bij hemzelf maar wel bij de buitenwereld, over het niet winnen van prijzen.”

En de hoofdrolspeler zelf? Bosz vierde zondag en maandag groot feest. “Er zijn ontzettend veel sigaren mijn kant opgekomen. Die ga ik niet allemaal op kunnen roken vanavond maar ik ga wel mijn best doen”, aldus Peter Bosz, die in onderstaand video-item op X van collega-trainers van andere clubs de felicitaties ontving.


Vorig artikelHans Kraay weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: ‘Heel gewaagd, maar…’
Volgend artikelFranse clubs willen toeslaan bij PSV | Volop buitenlandse én concrete belangstelling voor drietal spelers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in