Home Nieuws Noa Lang kijkt recht in de camera en richt zich tot Feyenoord(-supporters)

Noa Lang kijkt recht in de camera en richt zich tot Feyenoord(-supporters)

5318
0

Noa Lang geniet van de rondrit op de platte kar door Eindhoven na het behalen van de landstitel met PSV.

De vleugelaanvaller kwam door verschillende hamstringblessures in zijn eerste seizoen bij PSV nauwelijks in actie. Hij baalt ervan dat hij niet meer van waarde kon zijn. “Voor mij was het mentaal een moeilijk seizoen, maar het gaat niet alleen om mij. Ik ben echt blij voor de hele club. We zijn kampioen”, zegt Lang tegenover interviewster Maddy Janssen van ESPN.

De Oranje-international bracht vorig jaar het nummer ‘7k op je feestje’ uit. Het nummer bleek vooral in Eindhoven en binnen de spelersselectie een echte hit. Lang weet echter nog niet of hij ook gaat optreden op het bordes van het Stadhuisplein.

Na de rit op de platte kar worden de selectie en de technische staf daar maandagavond gehuldigd.  “Ik weet niet wat ik ga doen, maar liever treed ik niet op, want ik ben niet Pipo de Clown”, geeft Lang aan.

De geblesseerde aanvaller kan niet wachten om zich in het nieuwe seizoen aan het publiek van PSV te laten zien. “Ik ben een beetje aan het drinken, omdat ik een beetje de pijn wil vergeten. Ik ben gewoon trots op mijn team en de club. Volgend jaar staan we er weer en ben ik topfit.”

Hij deelt ook nog een waarschuwing uit aan de rivaal uit Rotterdam. “Eerst de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord”, zegt hij terwijl hij recht in de camera kijkt en zijn tanden laat zien. PSV en Feyenoord strijden op 4 augustus met elkaar om de Johan Cruijff Schaal.


Vorig artikelVIDEO | Schittend! Peter Bosz zingt ‘We’re the Champions’ voor bomvol Stadhuisplein
Volgend artikelVIDEO | Til verrast door opmerking Maddy Jansen: ‘Ik ben echt enorm dronken, dit wist ik niet!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in