Marcel Brands met Joey Veerman, blij na het binnenhalen van de titel.
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel Brands met Joey Veerman, blij na het binnenhalen van de titel. © Pim Ras Fotografie

Marcel Brands houdt PSV scherp: ‘Twee dagen na huldiging beginnen we allemaal op nul’

INTERVIEWAlgemeen directeur Marcel Brands trapte de afgelopen weken regelmatig op de rem bij PSV, waar de titelkoorts tot flinke hoogte steeg. Kampioen ben je pas als je kampioen bent, weet hij als geen ander. Nu mogen de remmen een paar dagen los. ,,Supporters kunnen tot eind augustus zo trots als een pauw zijn. Wij mogen over een paar dagen weer aan de bak.”

  1. Jevon Simons is topscorer en de man in vorm bij de beloften van PSV en werkt toe naar meer
    PREMIUM

    Jevon Simons is topscorer en de man in vorm bij de beloften van PSV en werkt toe naar meer

    Met elf goals en zes assists over dit seizoen is Jevon Simons (18) een van de ontdekkingen van dit seizoen bij Jong PSV. Vooral de laatste maanden gaat het lekker met de rechtsbuiten, die ook als nummer tien uit de voeten kan. ,,Het heeft even geduurd”, zei hij afgelopen week over het bereiken van een dubbelcijferig aantal goals. ,,Maar nu voelt het goed dat ik hier ben. Die tien goals halen, dat zat wel in mijn hoofd.”
    Eindhoven
  2. Noa Lang, de leiding en dokters van PSV hebben iets uit te praten na het bericht over drie verkeerde diagnoses: hoe nu verder?
    PREMIUM

    Noa Lang, de leiding en dokters van PSV hebben iets uit te praten na het bericht over drie verkeerde diagnoses: hoe nu verder?

    Voor Noa Lang is seizoen 2023-2024 ondanks het kampioenschap van PSV een hele moeilijke periode geweest. De aanvaller wilde graag een hoofdrol spelen in het titeljaar van de Eindhovense club, maar zag zijn plannen door hamstringproblemen gedwarsboomd. Dinsdag plaatste hij daar op Instagram een bericht over, waar de medische staf van PSV niet goed uitkomt. Lang verwijt naar eigen zeggen niemand iets, maar toch was zijn verklaring op zijn minst opvallend. Hoe moeten de partijen binnen PSV nu verder?
    Eindhoven