Home Nieuws Perez kritisch op Joey Veerman en geeft tip mee: ‘Als hij naar...

Perez kritisch op Joey Veerman en geeft tip mee: ‘Als hij naar een andere club gaat, dan…’

540
0

Kenneth Perez is nog altijd niet volledig overtuigd van de kwaliteiten van Joey Veerman.

De middenvelder van PSV had dit seizoen een groot aandeel in het kampioenschap. De creatieveling kwam in de Eredivisie al tot 5 goals en liefst 14 assists.

De Oranje-international bewees zondag tijdens het gewonnen kampioensduel met Sparta (4-2) andermaal zijn klasse. Dankzij zijn snel genomen vrije trap kon Olivier Boscagli op fraaie wijze de 3-2 tegen de touwen volleren.

Perez uit bij Dit was het Weekend van ESPN echter kritiek. “Veertien assists, waarvan acht uit vrije trappen of corners”, stipte de Deense analist aan. “Dat is wel lekker”, haakte presentator Milan van Dongen daar op in.

Maar Perez keek daar juist negatief tegenaan. “Als hij naar een andere club gaat, waar ze iemand hebben die alle vrije trappen en corners neemt, dan moet hij meer gaan doen uit open spel.”

Kees Kwakman is van mening dat Perez verder moet kijken dan alleen de standaardsituaties van Veerman. “Ik vind: ook de voorassist, zoals de bal op Jordan Teze tegen AZ en die op Luuk de Jong tegen Vitesse… Die zie je natuurlijk niet terug in de cijfers, maar die zijn ook ontzettend belangrijk. Ja, ik denk wel dat clubs daar ook naar kijken.”

 


Vorig artikelBroers van De Kerkhof spreken zich uit: ‘Onder de 100 miljoen mag hij niet weg’
Volgend artikelSpeler van Feyenoord feliciteert Joey Veerman tijdens livestream met landstitel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in