Home Nieuws Broers van De Kerkhof spreken zich uit: ‘Onder de 100 miljoen mag...

Broers van De Kerkhof spreken zich uit: ‘Onder de 100 miljoen mag hij niet weg’

4154
0

De gebroeders Van de Kerkhof zijn in hun nopjes met de landstitel die PSV zondagmiddag wist binnen te halen.

De clubiconen durven ook alvast vooruit te kijken naar komend seizoen.

“Ik denk dat twee spelers gaan vertrekken en dat daar ook goede vervangers voor terugkomen”, zegt René in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant. “Als dat gebeurt, ik zeg het maar hardop, worden we volgend jaar weer kampioen.”

Iemand die zich mogelijk op kan maken voor een toptransfer, is Joey Veerman. Willy ziet de creatieveling echter het liefst blijven. “Vanuit PSV geredeneerd zou het geweldig zijn als hij nog een jaar hier bleef. Maar voor zijn ontwikkeling is het misschien beter om naar een grotere competitie te gaan waar hij elke week tegen sterke tegenstanders speelt. Als hij tenminste aan spelen toekomt en die garantie heeft hij bij PSV.”

Als er één speler is die sowieso niet weg mag bij PSV dan is het Jerdy Schouten, vindt Willy. “Onder de honderd miljoen euro mag die niet weg”, zegt hij stellig.

Over Hirving Lozano, die in de zomer van 2023 terugkeerde in Eindhoven, zijn de broers minder te spreken. “Die gaat van de winter richting San Diego of zo”, denkt René. “Maar van mij mag hij nu al gaan. ” Ook Willy is is teleurgesteld in de inbreng van Lozano. “Die heeft de grote vorm niet meer en ik denk ook niet dat die nog gaat komen. Als hij er tegen Ajax weer drie maakt dan mag hij nog even blijven, maar anders niet.”

Lozano begon nog sterk aan zijn tweede dienstverband bij PSV, maar kwam tijdens de tweede seizoenshelft niet verder dan een goal en een assist. Vorige week werd duidelijk dat San Diego de Mexicaan na dit kalenderjaar naar de Amerikaanse Major League Soccer wil lokken.

 


Vorig artikelNoa Vahle stond tussen dronken PSV-supporters: ‘Ik heb een paar Eindhovenaren gezien…’
Volgend artikelPerez kritisch op Joey Veerman en geeft tip mee: ‘Als hij naar een andere club gaat, dan…’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in